FORGOT YOUR DETAILS?

Lavender Scrub

Rated 5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews)

RM33.00

Kebaikkan Lavender Scrub :

  • Kaya dengan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit.
  • Membantu menanggalkan bintik hitan & putih pada wajah.
  • Mengandungi ekstrak yis untuk kulit lebih sihat & berseri.
  • Mengecilkan pori-pori wajah.
  • Membantu menanggalkan sel kulit mati.

Description

Kebaikkan Lavender Scrub :

  • Kaya dengan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit.
  • Membantu menanggalkan bintik hitan & putih pada wajah.
  • Mengandungi ekstrak yis untuk kulit lebih sihat & berseri.
  • Mengecilkan pori-pori wajah.
  • Membantu menanggalkan sel kulit mati.

Additional information

Weight 0.070 kg

5 reviews for Lavender Scrub

  1. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Lavender scrub???

  2. Rated 5 out of 5

    Nurul Hanis

    Kali pertama apply scrub lavender terus jatuh cinta dengan baunya yang wangi. Lepas apply dimuka rasa best je. Scrub yang mampu menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih dimuka. Alhamdulillah bintik hitam di bahagian hidung saya kini semakin berkurang selepas 3 minggu penggunaan.

  3. Rated 5 out of 5

    Nur Azian

    MasyaAllah, jatuh chinta sudah same lavendar scrub..sebelum prnh jgk try beberapa scrub dri produk lain, tpi tak same dgn scrub by Imanni nihh..tahniah founder, sye suke sye suke..hehe..
    Dapat rase nihh kulit sye lebih licin dan gebu lepas bermanje2 dgn lavendar scrub..tq

  4. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Scrub ni lg satu produk imanni yg sy memang jatuh hati sgt2.. Lpas tonyoh2 kt muka semua whiteheads degil dh hilang adoi 😍😍😍😍😍😍.. Mak sy pun dh jatuh hati sama ini srub… 💗💗

  5. Rated 5 out of 5

    Norafizah Mahat

    Best sangat pakai Lavenda Scrub … lepas scrub kulit muka jadi lembut .. hilang segala whiteheads yang degil … suami pun guna dia pun dah jatuh cinta kat lavenda scrub , memang kuar segala white/blackheads memang best ….

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

TOP