FORGOT YOUR DETAILS?

Oktober Sale : Mari Cantik Bersama-Sama!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada warga Imanni. Untuk bulan OCTOBER ini, kami akan mengadakan sale kaw- kaw dan kali ni terdapat 4 set terbaru dengan kadar penjimatan kini lebih tinggi sehingga RM115. Set Jeragat/Normal Eh, apa tu kat muka macam ada pigmen hitam je. Tak malu ke nanti ada kawan lain yang tegur muka tu?
Selamat hari Kebangsaan yang ke 61 dan selamat raya Aidiladha diucapkan kepada peminat setia imanniskinz.Di bulan yang penuh keberkatan dan patriotik ini, pihak kami ingin mengadakan jualan promosi merdeka raya. Dimana promosi ini mengandungi 15 set produk imanni skinz yang sesuai diguna pakai oleh setiap golongan kaum hawa. jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut promosi
July Package : Kurus , Cantik & Saving! Bulan julai telah bermula , sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan produk kurus & kosmetik kami tanpa mengeringkan duit makan tengahari anda. Berjimat sehingga 50% dan belian melebihi RM150 akan mendapat woven bag secara percuma! Tempoh promosi bermula pada awal bulan julai ini sehingga 31hb julai 2018.
Assalamualaikum warga imanni , selamat hari raya daripada admin , dah berapa rumah terbuka anda pergi setakat ni? Macam-macam makanan ada kita hadam semasa musim raya ni. Pantang larang diet pun kita redah je. Harini admin nak kongsi pengetahuan pasal kebaikkan serat kepada tubuh badan kita ni. Serat ni boleh diperolehi daripada pelbagai sumber seperti
5 Tips & Penjagaan Wajah Dan Rambut Dengan Menggunakan Argan Oil Anda mungkin tidak pernah mendengar tentang minyak argan untuk beberapa tahun lepas , tetapi wanita di Maghribi telah menggunakannya untuk kecantikan mereka selama berabad-abad. Hidup mereka berhampiran Gurun Sahara yang kering, ia dapat membantu melindungi dan melembapkan kulit dan rambut mereka. Proses kecutan kacang
Promosi Raya Diskaun sehingga 30%-50%
JOM FLAWLESS SEBELUM RAYA! Salam Ramadhan Al-mubarak kepada peminat setia Imanni! Hari Raya tahun ni jom kita shopping sakan dengan mendapatkan salah satu daripada 16 set make-up , skincare & slimming. Wow, 16 set? Biar betul.. Ada yang lagi wow! Harga Mur-mur dengan harga diskaun sebanyak 30% sehingga 50%. Ini baru raya sakan! Eh nanti
  [Kelas Intensif Pengedar imanni] 15/04/2018, 9.00am-5.00pm Anda Berminat menjual produk tetapi tak tahu cara nak naikkan sale individu? Banyak produk dah tersimpan di bawah katil gara-gara kurang strategi menjual produk dan kurang Marketing dari pihak HQ. Tersalah jadi Ejen produk yang langsung tidak kena dengan sasaran jualan anda? Jualan anda sekarang tidak bersistem, masih
Promo March telah dilanjutkan sehingga hujung bulan ini! Kini lebih mencukupi cita rasa anda. 5 set terbaru harga serendah RM 80 sehingga RM 242  !  Dah cuba banyak produk kosmetik di pasaran tetapi tetap tidak jugak berhasil ? Kulit kering ? Berminyak dan berjerawat? Wajah anda tak akan kami biarkan begitu sahaja ! Set-Set lengkap

Promosi MAC telah bermula !

PROMOSI HANGAT BULAN MAC INI! HARGA LEBIH MURAH & LUAR BIASA! PROMOSI MAC AKAN TAMAT HUJUNG BULAN INI (31.3.2018) BBCF: Black Blossom Cushion Medium HARGA ASAL RM100 PROMO RM65 Jimat rm35 CBLL: Camellia Body Lotion Harga asal rm60 Promo Rm35 Jimat RM25 CL: Cattleya Lipmatte Harga asal rm50 Promo rm35 Jimat rm15 Jangan berlengah lagi.
  PROMOSI Tahun Baru Cina kini kembali! Imanni Skinz menawarkan set kosmetik harga berpatutan dari RM155 sehingga RM179 bagi produk-produk terpilih bersempena sambutan Tahun Baru Cina. Promo Berakhir 14 Hb Februari ! Cepat sebelum stok habis !   SET AMARYLLIS 1 Set Shy Girl + Cattleya Lipmatte + Percuma Pouch Bag = RM165 shj!   SET PEONY

NEW PRODUCT LAUNCHING -SHYGIRL

PRODUK TERBARU DARI IMANNI SKINZ   SHYGIRL     Produk Terbaru dari Imanni Skinz kini di pasaran MALAYSIA !   Produk yang didatangkan dengan Premium dan Eksklusif Box Di dalam Terkandung 3 item iaitu:   Blossom Cake Foundation (Pilihan 2 Warna) Gorgeous Serum FREE Blossom Foundation Brush   Kenapa Anda Perlu dapatkan Shygirl ni: 1.
Nampak gaya semakin ramai yang sudah mengenali Produk Imanni Skinz sampai kena serang diserbu pelanggan-pelanggan yang ingin membeli produk Imanni Skinz di Mood Republik Kuala Lumpur hari ini.   Hari pertama booth di mood republik semakin panas sampai ada yang datang tidak puas hati kerana nombor giliran tak dipanggil sampai kesudah.. opsss.. mana ada no giliran,
TOP